DE FRIETZAAK DEN BOSCH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 259 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Frietzaak Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 21:16 Super lekkere friet!!
26 nov 2022 om 19:47 Very delicious and on time as always.
25 nov 2022 om 15:44 Het broodje carpaccio was kwalitatief echt lekker! Daarnaast had de friet een goede smaak. Zelf durf ik te zeggen dat het zelfs de beste friet van heel Den Bosch is. Gelukkig werd de bestelling snel geleverd en was het eten super warm!
20 nov 2022 om 20:34 Gehaktbal is niet uit de jus, ondanks dat het op de website vermeld staat. Is gefrituurd en was zwart, daardoor niet lekker. Frietjes waren wel goed. Mayonaise waren ze vergeten
19 nov 2022 om 20:59 Eten was goed! Kipburger was erg lekker en bezorging was op tijd.
19 nov 2022 om 20:14 Het bestelde was koud bij levering. Buiten temp 2 graden. Er waren nog drie adressen voor deze bestelling. Tussen levering en app melden dat de bezorger onderweg was zat zeker 30min.
18 nov 2022 om 19:33 Heerlijke friet en snacks alleen was het broodje niet geleverd bij de goulashkroket.
18 nov 2022 om 15:04 Had hoge verwachtingen nadat ik enkele foto's online had gezien van de friet. Toen ik mijn friet oorlog(lauw) met grote vreugd opende zag ik helaas dat ik een IKEA bouwpakket had besteld. Friet oorlog in Den Bosch is ook blijkbaar zonder curry. Zonde
17 nov 2022 om 17:44 Het eten was heerlijk en goed warm
16 nov 2022 om 16:30 Beste friet van Den Bosch! Altijd nog knapperig, warm, en ook altijd genoeg saus. Heel blij dat de Neptunus burger terug is voor bezorging!
12 nov 2022 om 19:35 Bestel hier regelmatig en de kwaliteit is altijd bijzonder hoog, vandaag echter kwam de bestelling koud binnen. Dat is ook niet zo vreemd als de afhaaltijd 17:12 is en de bezorgtijd 17:55. Jammer, volgende keer beter!
9 nov 2022 om 21:13 Hands down the best place to order fries and burgers!!(and all the other things on the menu)