DE FRIETZAAK DEN BOSCH

DE FRIETZAAK DEN BOSCH Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 188 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Frietzaak Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

27 apr 2022 om 16:08 Ijskoud broodje. Papier doordrenkt met vet. Heel smerig, weggegooid geld.
15 apr 2022 om 19:35 Wij zijn ben weer happy, gewoon zeer goed. Niets op aan te merken.
9 apr 2022 om 19:51 Zoals altijd supersnel bezorgd (tijdens spitsuur). Héérlijk ambachtelijke friet met schil en krokant gebakken. Snacks ook ambachtelijk bereid en dat proef je! Sausjes apart in bakjes.
28 mrt 2022 om 10:21 Erg lekkere friet! De chicken bites waren ook erg goed! Alleen erg jammer dat een kant van mijn patatje oorlog de memo niet had gekregen dat het oorlog zou zijn haha. De satesaus zat helaas niet bij de bestelling.. Volgende keer beter hoop ik?
24 mrt 2022 om 16:21 De beste friet van Den-Bosch, misschien wel van heel Brabant !
18 mrt 2022 om 20:04 Beste burger in town
10 mrt 2022 om 20:15 Prima bezorger, hij belt tenminste als hij het adres niet snel kan vinden en dat is erg fijn. Het eten was goed. Jammer dat saus niet bij de chicken bites zat. Kan gebeuren. We gaan hier vaker bestellen.
7 mrt 2022 om 9:09 Eten was goed warm. Smaakte prima. Vind alleen de kroket te duur van prijs ivm formaat die aan de kleine kant is.
6 mrt 2022 om 8:18 Eten duurde wat langer maar de burgers en de friet waren goed warm en erg lekker!
3 mrt 2022 om 19:37 Site bleef aangeven dat de bezorger elk moment kon arriveren. Sms had 35 min. aangegeven, maar duurde uiteindelijk 75 minuten. Ook geen telefonisch contact (geen deurbel) gezocht. Toevallig zag ik hem staan voor de poort.